❤️CHEESEKUT ROMA❤️
BAHAN BAHAN
1KG CREAM CHEESE
3/4 TIN SUSU PEKAT (TIN RENDAH)
1/4 TIN SUSU CAIR
3SUDU VANILLA AIS CREAM POWDER (PILIHAN)
2PACK BISKUT ROMA
SUSU CAIR SECUKUPNYA UNTUK CELUP BISKUT**
SATUKAN SEMUA BAHAN KECUALI YANG BERTANDA**.
PUTAR SEHINGGA LICIN DAN SEBATI.
SEDIAKAN LOYANG 8X8 ATAU BEKAS YANG SESUAI.
LAPIK MENGGUNAKAN PAPER OIL.
RATAKAN SESENDUK ADUNAN CHEESE.
KEMUDIAN SUSUN BISKUT DIATAS ADUNAN CHEESE TERSEBUT.
(CELUP DULU BISKUT DENGAN SUSU CAIR), ULANG PROSES INI SEHINGGA HABIS.
SIMPAN DALAM PETISEJUK SELAMA 4JAM ATAU SEMALAMAN. BARU POTONG DAN DIHIDANG. SELAMAT MENCUBA. ❤️❤️❤️